26 February 2011

waiting for SPM results out!

bahan uji kaji. muahahahahah! :p


ngeee ~ nervous nya
today was 26 februarY . i heard my pwen  talk SPM results out on 28 February. wah! can't believe it! time passed so quickly. right??? hmmm.
padahal macam baharu sahaja aku jawab soalan spm tu. tup2, dah nak ambil result dah. aiooo!
make me scared lo. bayangkan if im failed??? oh nooooo!! my parents will kill me!! help me!! no one can help me!! right?? ngee~


but..
if i pass?? wow!! tanx to god! my parents must be proud with me!! yahooo!!. :P love my parents soo much! no one can replace them!!!!


back to the topic. 
hmmm, apa2 pun. aku harap sangat2 terrrsangat lah sangat. dapat result yang baik punya. and dapat merealisasikan cita2 ku to be a successful nurse. muahahaha!:P . i know. ramai orang cakap jadi nurse tu tak bagus lah. apa lah. blablablablabla! whatever lah!! i really don't care. huh!! 


wish aku dapat straight As !!!!! yawww~

25 February 2011

friday night which was very moving for me!

muka2 ustaz di masjid taman ria9
btw tak da mka ustaz ku sini.


  




overnight , aku sangat terkilan when aku tahu ustaz yang ajar aku mengaji selama sebulan and tak lama nak masuk dua bulan telah kembali ke rahmahtullah pada petang semalam yakni khamis pada tarikh 24/02/2011 .


  im sooo sad cz blum lagi aku masuk juz 2 . ngeee~ bukan tak pandai mengaji but cara ustaz tu ajar kira ok lah cz dia betul2 nak student yang dia ajar tu baca al-Quran dengan betul. so thats why lah take time sedikit. tapi, yang aku terkilan sangat2 terrrsangatlah sangat when aku tahu ustazku dah meninggal. ngeee~ punyalah aku sebak sangat. sedih sangat2!!!


  patutlah malam sebelum ustazku tu meninggal dia ada cakap yang pelik ngan kitorang when bis dah kitorang ngaji malam tu. walaupun tak pelik sangat. dia cakap ngan kitorang "ehmm,kamu mahu mengaji kah esok??" meant malam jumaat tu lah. so kitorang pun t'agak2 jugalah cz biasanya malam jumaat kitorang tak ngaji. tapi malam tu dia ajak pula ngaji. then maybe dia tengok kitorang t'agak nak jawab so dia cakap "ok lah,tak payah lah ngaji ustaz penat. cz tiap malam jumaat lepas solat isyak ustaz akan baca surah yasin di surau ngan yang lain2. pastu ustaz akan balik. jadi tak payah lah ngaji. ustaz penat!! "


  then malam tu kitorang balik cam biasa jak lah. kitorang tak dah rasa pa2 pun yang pelik time tuu. then keesokan harinya. yakni hari ustaz yang teach aku ngaji tu meninggal. time maghrib tu, adek aku baru pulang dari sekolah. then dia cakap "tya,ada ustaz meninggal kan??" so aku ckaplah ustaz apa. then dia cakap tak da pa2 lah. men2 jak. ok! aku pun tak juga mahu care apa dia cakap tu,so aku sambung baliklah tengok tv.


  time aku nak masuk bilik tu,kawan aku datang,kawan ngaji juga lah. then dia cakap. "tya usataz meninggal kan??" aku pun dah rasa pelik dah time tu. bulu roma aku dah naik dah. so aku cakap usataz mana?? ustaz lain kli tu. then dia cakap "tak lah. ustaz kita lah. c achok bagitau aku tadi." ok time tu, my tears dah nak kuar dah. then aku cakap "tak lah salah orang maybe kau tu pika" dia cakap "tak lah. betullah ustaz kita. yang ajar kita ngaji tu. disuruh kita pegi msjid baca yassin" time tu mata ku dah banjir dah. then cepat2 aku masuk bilik air cz nak cover kan....


  hmmm. maybe Allah lebih menyayangi ustazku. so thats why lah. malam jumaat malam yang begitu indah! sedih nya aku rsa time tu. aku tak sangka boleh masuk dalam situasi camni. maybe allah nak bagi aku cobaan juga kut. tapi aku tak boleh wat apa2 dah. redha jak lah.


  terima kasih ustazku cz mahu juga mengajar aku mengaji walaupun tak sampai khatam. even aku tak lama dapat kenal ustaz saya nak minta maaf kalau saya ada wat salah dengan ustaz!!


   hope sangat2 . ustaz musthapa ditempatkan di tempat orang2 yang beriman. AMIN!! with my friend yang follow aku ni. biz korang read this. hope korang dapat sedekahkan al-fatihah kepada ustaz ku dengan orang2 yang telah kembali ke rahmahtullah . amin !!


::gonna miss eu
:: i will always remember that day!!

24 February 2011

under age don't read this! rubbish !

:: my anger is come again . huh !
:: make me really mad lo !! 


stupid boy! 
smekom.. tia sory law aq ada silap ya... cuma aq maw smpaikn jk... aq dk taw plak yg ko ngan c ***** ada crita psal aq ni... aq btul2 mntk sory.... aq dk taw sepa slah.. antra kta br3... cuma aq tkut kta pnya hbungn kwn trjejas... kta bncang tol2.. mna taw aq slah kn... mna taw dri kmu ka... kta dk taw kn... cuma 2 la.. kta leh bncang bgus2 kn.. kta bukan mc budak2 laek.. kta dwasa... law dulu 2 mang la bha... skunk ni kta da dwasa.... kta leh fkir mna bruk dn tk baek.. trus trang ya. aq cuma maw taw sepa yg apa.. hmmm skali laek... aq mntk sory law aq ada silap ma kaw... tk da niat q maw jejas kn prshbtn kta... 2la aq tk maw knal rpat ngan kmu.. sbb aq taw aq ni bkn budak2 yg bgus ngan kmu... k... sory laek!! bha smekom!!
Yaya Sanra February 23 at 11:58pm
sorry??? ap tu sorry ??? eh sudah lah ! yang aku mahu tahu skarang ni bila mahu f2f ??? jangan buat alasan bz lh . ap lh . cepat kau ctaw bila mahu f2f . aku dak sabar sudah ne . dak sangka aku kamu cakap aku gtu yah . kalau aku sudah mati aku dak ksah kamu cakap aku MUKA DUA TALAM tw MUSUH DALAM SELIMUT or watever lh . tapi aku belum mati !!! jadi tolong jga mlut kmu tu ckit yah !!! jangan bertindak melulu kalau kebenaran tu belum dirungkai !!!!
stupid boy! 
aq cuma dk brfkiran pnjang bha.. ko taw la juak.. aq bkn taw yg kmu crita2 aq kn.. aq just tnya *****.. pas 2... dia kc taw.. tp dk plak aq taw yg c ***** smpaikn ma aq 2 ... dk kena mngena ngan ***** gtaw ko.... 2 la aq bilang.... set siak masa... aq 2 ok siak... sptutnya hal ni kmu 2 jk bha yg brurusn.. aq dk kisa 2 ada owang ckp aq.. besa sua aq... mlut owang susa maw ttup... hmmm... set siak arr.. aq open....
tp tia... matang la bha ko... knpa ko dk leh bncang bgus2 ka?? mcm aq ngan c *****... dewasa bha ni... maki sana, maki sni.. bila abis oo.... kta kwn... bkan lawan.... ko fkir la.....
Yaya Sanra February 24 at 12:19am
bila masa aku jadi kawan mu ?????
oi sorry cikit . kau cakap aku dak matang ???? jadi kamu nie matang lah sudah ??? yah?? wahh !! hebak !! matang kah tuu namanya lau twus tuduh aku yang jadi dalang knon , maka aku dak tau pa2 pun . kalau dak tahu apa tu mksud matang . plizzz lh jan sebut k ! so funny ! kalau kau tidak suka aku bkwan ma c ***** . jez straight lh . jan cakap aku suma2 tu . aku pmpuaan dak sama ngan hati lelaki di dunia ni ! sal kau tahu yah , lepas aku dgr apa yg c ***** ctw aku tu . lau kau ada d ctu sudah aku terajang mka mu yah !!!!!!!!!!! pduli kau sana boypren cpa !!!! suka hati ku lah mahu maki kh dk ! thats me not you !!! hati ku yang sakit . bkn kamu !!! aku tahu jga aku still budak2 yah . dak cam kmu . mtang knon ! dwasa knon ! oh plizzz lh !!! first tym aku d cap gtu yah !!! lucu sungguh !!!!
stupid boy! 
uish!! sdpnya ko maw trajang... naek kpla ko... ber ko prmpuan ka apa.. ko fkir aq kesa.. owang bgus2.. mcm apa siak ko c2... slama ni aq puji2 ko dblkang ngan c *****... last2 gni ko arh.!!1 bgus ko nie.... bgus d bom... napa... mak mu lhir kn ko dmna?? d ekzoz ka iya.. smpai ko maki2.?? iya.. god!!! sejuk prut mamak lhir kn ko... besar2 jd bengap... dk taw erti slah taw tidk... ko maw btul kn... mkn mu la btul mu 2... btul la kaw 2.... soma ko btul!!! aq dk taw apa2.. kmu ckp2 aq... bgus la 2... jn siak kering... antra kmu 2.... kta tngok.... aq dk taw apa2... kta bongkr soma... apa yg aq taw i2 yg q ckp... kta tngok... sepa slah,... aq maki depan2nya... dk kira sapa... kta tnggu..
Yaya Sanra February 24 at 1:01am
ok bhu ! kau ingat aku takut kah !!!! go hell lah with da fucker !!! damn !!!!! stupid !!!!


stupid boy! 
adui na... kuat ka ko law ko ckp g2.... bdosa memang ko ckp g2.... sejuk perut mamak.... d ajak bbncang.. mcm ketam juak q tngok ko owh!!
Yaya Sanra February 24 at 1:09am
capa juga cakap ???? andui !!!!!!!!!!!
tau jga dosa upa nya ! pkir tda tahu !!! cean nie ank ! mmak2 jan men yh ! t lain lg jdi nya ! mklumlh ad owg tu kn !!!!!!! mtang sda ! t dptar belit ne ceta !! dk tw bla mw f2f !!! borrow sja !!! suma cakap mau set masa ! maka , tda mngatur ! andui !!! takut pcah tembelang nya !!! ok yg nie kw rport ma c ***** k !!!! jan plak kw lpa !!! yahooo ~ LOL
stupid boy! 
ngam la bha... mamak ajar memaki ka?? iya??? . ai aq 2 ok siak.... ko 2 yg mnghilang... entah mcm mna maw kc taw... d friend list pn d reomove... d fb c *****.. d block... mcm mnghindar sai ko ni... knpa trash sua ko slah ka iya???
Yaya Sanra February 24 at 1:22am
fb c ***** aku block ??? cmna kw thu ak block ??? btul kh jga tu ceta ?? kh kau wat2 gek ?? aiaaa !
ntaw lh ne org waaa . ska nonsene sndri !!! law rmove pcya lh juga aku !! aku block c ***** ??? too much nonsene !!!! jadi napa aku add dy d fb qu yg stu lw aku rmove dy ??? aiaaa . lau tda tau wat tda tau lh . jan men tduh2 !!! law aku tkot ?? napa pla maw tkot ??? pelik ??? poh eu infrmation aku rmove kau cz aku tidak kawan kau !! kn lau kta add orang tuu kta mau kwn ma dy . kta mau tmbah dalam friend list . so wat ap aku mau tambah kau dalam FL quu . aiaaa !! jan perasan dlu bhaaa orang !!! mnuduh yg bukan2 stu dosa jga kn !!! well , kau kn tau ap tuu dosa , so phm2 lh ! jan pla jadi badigull cna !! anduii ! mattay lh jga !!! hkhk
stupid boy! 
dui c ***** yg kc taw aq ya.... spya apa la ko ckp g2.... ko ingt ingin ka juak aq kwn sma ko.... esh!!! dk la kali... tgur pn tidk.... apa laek maw rapt,.... tidk la kali....
Yaya Sanra February 24 at 1:35am
ouh lpa aku . kmu kn bstie . trrrrrsangatlh bestie ! yaaaii !!!
anduk waa !! so ap lh tu yah . yang c ***** cap ma aku . yg kw ctw dy . then c ***** ctaw aku blek . yg kau cap ma dy . kau ngaku yg kau rpat sda sma kitorang then kmcing btol sda . pastu kaw ajak lagi c ***** spya rpat ma kitorang . hey ! come on lh . ap kw mrepek tuu ???? rapat ??? then kmcing ??? euuuww . rubbish !!! mlunya aku eh . blum pna laek aku cap ma pblic yg kita kmcing ! mttay lh payau !!! tadi kau sruh ak pkir2 kn ap yg aku cap kn ??? now its your turn . kau pkirlah apa kau cap tuu . kau tda mlu kah boy ???!!!


stupid boy! 
aii?? apa yg ko cap ni??? aq rapat sma kmu??? no hp pn dk taw... chat siak pn indak.. aq dk da kc taw c ***** yg aq rapat sma kmu.../ bila masa ni!!! aduina!!! kmcing sma kmu??? dui teda2 la 2 ya./.... fitnah ka ko ni apa??? dk pernanya ya aq ckp sma c *****.. yg aq kmcing sma kmu.. adui na... tblik kiblat q ya law maw kmcing sma kmu.... buang parit la..... dk pernya ya... sumpah demi allah ... mti kafir aq.. teda q cap g2 ma c *****..... pkoknya... aq maw taw kbnran siak.!!!
Yaya Sanra February 24 at 1:49am
yahh ! aku pun tak care lngsung sal nie . really didn't mind !!! mlu jg ak wah ! ad orang ngaku gtu !! ish3 !! bkn fitnah but this is real ! tak pcya ?? ok fine !! pannat sda aku mahu bsumpah !!! tattap jga tda d pcya !! buang karan !!! bhaa . jez wait jak lh when the truth is come . !! kiamat kley sda !! huhu~ set msa lh . ok jak lh . watever lh !!! blablablablablablablabla !!! maka tda mau gerak !! jez waste my tym to rmember all da stupid things nie ! huh !



p/s :: don't imitate action crazyboy ne ! wif my words a bit gross tuu ! huh !! i was so angry thats night . thats y i was say so . im sorry !! =)

23 February 2011

awesome! love indie band!



hye guys! tak tahu nak wat entry apa . so just nak share music that im fall in love . malaysian and korean indie band !! yawww~ so sweet ! ehe . ok! for today akku nak share about c.n blue dulu k . next time yang lain2 lagi . yaww~









CN Blue (씨엔블루) or Code Name Blue is Korean Indie Boy Band debuted on August 19 2009 in Japan with their first mini album Voice.
The members are consisted of Jung Yong Hwa (vocal and guitar), Lee Jong Hyun (Vocal, guitar), Lee Jung Shin (basist), Kang Min Hyuk (drums).
CN Blue always refered as 2nd F.T. Island because CN Blue are under the same management with F.T.Island. Likes another Korean Boyband members who also starring in Korean Drama, CN Blue members are also appearing in several Korean drama.
CN Blue
CN Blue oldest member Jung Yonghwa plays Kang Shinwoo in the boy-band idol drama,” You’re Beautiful” . starring Park Shinhye, Jang Geunseok, and F.T Island’s Lee Hongki.
Being an indie band that debuted in Japan, they started with many rumors and accusations ahead of them. One of that was they were accused of plagiarism in their single ‘Loner’ as it sounds alike with the indie band Ynot’s song ‘BlueBird’. But the songwriter said that it wasn’t. Unfortunately, Ynot is planning to file a lawsuit against the songwriter of ‘Loner’, saving the band from such disgrace. Although it’s ok now for the side of the band but the songwriter is facing the dilemma now. Netizens are thinking that maybe Ynot is riding the fame of C.N.Blue so they will be known too.
CN Blue
CN Blue in Japan Career
Around June 2009, CN Blue began making street performances and performing gigs in live clubs in Japan. They made their formal debut as an indie band in Japan with their all-English tracks first mini-album, Now or Never on August 19, 2009. On November 25, 2009, the band released their second mini-album, called
Voice, in Japan. The title track was recorded in Japanese while the rest are entirely in English.

It was announced on the band’s official blog site on February 1, that they are going to be holding a one-man live show on March 20 in celebration of the release of their first album, titled, Thank U. A preview of their title track “a.ri.ga.tou” was posted on their official MySpace in late February.
CN Blue
They are set to release their first Japanese single, titled, “The Way” on June 23, 2010 in Japan. The single will contain three tracks.
CN Blue
CN Blue in South Korea Career
It was revealed in January 2010 that CN Blue will make their official debut in South Korea with a debut mini-album, Bluetory, on January 14, 2010. It was also announced that teasers featuring each of the four members will be released on different dates. On January 7 (Korean time), a MV teaser was released on
their official site, featuring the band’s formerly stated Lee Jong Hyun with the band’s new song, “I’m a Loner” . Drummer Kang Minhyuk’s teaser was released on January 8. On January 11 and January 13 MV teasers for Jungshin and Yonghwa was released respectively.
The day before their official debut, they held their first fan showcase to a large group of fans. On January 14, the band released their debut mini-album and took the number one spot on the Mnet real time charts, along with the second spot on the Hanteo charts. They are the only rookie group to do so in 2010,
beating out fellow rookies, ZE:A and F.Cuz. The group made their live debut stage at KBS Music Bank on January 15. They took the #1 spot on album sales charts and all music charts five days into their debut.
CN Blue
On January 29′s episode of Music Bank, the group won their first K-Chart with their hit song, “I’m a Loner.” They then won their first Mutizen award on SBS Inkigayo on the 31st.
In April, the band’s official fanclub was named BOICE, which is a combination of Blue and Voice. In early May, FNC Music announced that the band will be coming back with their second mini-album on May 19, 2010. The title of the album was titled Bluelove and a track composed by Yonghwa, “Love Light”  was unveiled on May 10th and then the MV teaser of his official single called “Love” was released on their official site on May 12th. They made their comeback stage on M! Countdown on the 20th.
CNBLUE 1st Mini Album – Bluetory
CN Blue
Dubbed the next FTIsland, Korean band CNBLUE debuted first in Japan last year, and now they’re finally releasing their Korean debut mini-album. The rock band is already well known in Korea due to the popularity of guitarist and vocalist Jung Yong Hwa, who shot to fame playing Kang Shin Woo in the Korean drama
You’re Beautiful. With an already famous frontman and three other members who are equally young, handsome, and talented, it’s no wonder that CNBLUE is expected to be the next big thing in Korea. Their first Korean mini-album Bluetory comes with five mellow rock ballads and alternative rock numbers including

the first plug “I’m a Loner” by hitmakers Kim Do Hoon and Lee Sang Ho, and the Korean versions of songs like Now or Never and Love Revolution from their Japan mini-albums.
CNBLUE 2nd Mini Album – Bluelove
CN Blue BlueLove
After storming to the top of the charts earlier in the year with their hit “I’m a Loner”, CNBLUE spreads the love with their highly anticipated second mini-album Bluelove. The six-track album continues the band’s alternative rock sound while also incorporating different styles like hip-hop. The title song LOVE is a cool modern rock number featuring a combination of acoustic and electric guitar sound, and a powerful rap section in the second half. Leader Yong Hwa wrote and composed two songs for the album, the laidback love song “Love Light” and funky rock number Tattoo. Drummer Min Hyuk shows his songwriting skills as well, penning the youthful rock tune Sweet Holiday. Bluelove also includes Let’s Go Crazy, whose original version was featured in their Japan Now or Never mini-album.
CN Blue
CN Blue Members Profile and Photos :
CN Blue Jung Yong Hwa
Jung Yong Hwa
Japanese Name: ヨンファ
Position: Lead Vocal and Guitar
Date of Birth: June 22, 1989 (1989-06-22) (age 20)
Height: 180 cm
Weight: 63kg
Blood Type: A
Hobby: Appreciating music
Specialty: Clarinet, Beatbox
Attraction: Side teeth
On October 2009, Yong Hwa made his acting debut as Kang Shin Woo in the successful Korean idol-drama, You’re Beautiful.

CN Blue Lee Jong Hyun
Lee Jong Hyun
Japanese Name: ジョンヒョン
Position: Guitarist, Vocalist
Date of Birth: May 15, 1990 (1990-05-15) (age 19)
Height: 182 cm
Weight: 64kg
Blood Type: O
Hobby: Appreciating music, exercising
Specialty: Judo
Attraction: Chic smile
Jonghyun was the former leader of the group. However, the title was switched to Yonghwa around the same time they debuted in Korea. When he was four years old, he moved to Japan with his parents and stayed for four years. He graduated from high school on February 2010.

CN Blue Kang Min Hyuk
ok! yang ne aku punya ! its mine k ! LOL:P

Kang Min Hyuk (강민혁)
Japanese Name: ミンヒョク
Position: Drummer
Date of Birth: June 28, 1991 (1991-06-28) (age 18)
Height: 184 cm
Weight: 60kg
Blood Type: A
Hobby: Soccer, basketball
Specialty: Flute
Attraction: Smiling eyes

CN Blue Lee Jung Shin
Lee Jung Shin
Japanese Name:
Position: Bassist, Rapper
Date of Birth: September 15, 1991 (1991-09-15) (age 18)
Height: 186 cm
Weight: 66kg
Blood Type: A
Hobby: Appreciating music
Specialty: Rap, Bass
Attraction: Eyes

CN Blue
ahahaha . thats all for today . sapa2 yang perasan nie copy paste . sabar lah . ahahah . hope you guys also love indie band ! yawww~

20 February 2011

I just want to be myself and try to be myself only!

now I'm 17 years old and 3 months. sungguh banyak experience yang telah aku lalui until I reached this age. hmmmmm! tapi yang sangat2 tersangat menyedihkan when aku still tidak pandai jadi diri sendiri. always ikut cara orang. always ikut style orang. always! always! and always! tersangat banyaklah alwaysnya! hehe. kalau ada jak orang tu wat something like that,than aku pun try juga wat camtu. tak dah "variasi" langsung!! maybe,dengan umurku sweet17 ne,patutnya tak payahlah nak ber'faceboking2. nak tweet2. nak wat blog2 suma ne. i think im not old enough yet! tapi, faham2 lah kan. tak kan aku nak ketinggalan zaman "IT" ne. ehe! disitulah aku lemah sangat2 tersangat lah sangat! hmmm, kalau aku fikir2 kan, kenapa yah ramai "teenager" zaman sekarang ni yang suka ber"couple"???? ngee~ tak abis fikir juga aku sebenarnya. kalau yang dak masuk u tu , aku tak care langsung pun, tapi yang masih "hingusan2" ni. alalala cutenya, dah lah still sch,duit pun parents yang still kasih, tapi tup2 dah ad boypie??? aha. lucu! parents dorang ni tak care kah?? aiaa. pastu balek2 gak sent text ngan couple masing2. study pulak terabai. pastu, bagus juga kalau text yg d sent tu yang masuk akal. ni tak . exm: "dah makan??" "nga wat apa??" blablablabla. so boring!! aku cakap camni. bknnya apa. just nak share wat i have learned yang dulu2 tu. aha! seyez aku cakap. act aku pun pna gak "couple". aha! ada lah ngan mamat sorang ni. harap2 dia tak pasan aku cakap sal dia. huhu~ apa yang kitorang message tulah pertanyaan stupid tu. dah makan? dah minum? ngah wat ap? aiaaa. bosannyaa!!! tak matang langsung. so thats why lah aku tak habis fikir. kenapa zaman sekarang ramai yang suka ber"couple"??? with my honesty ni. aku dah serik and tak mahu dah ber"couple2" ni. cian ngan parents aku. dah lah aku study tak berapa elok sangat. then nak couple2 lagi. plizzzz lah!! come on lah yaya! lagi pun aku dah cukup bahagia dah ngan family2 ku ni. semuanya penyayang. walaupun tak penyayang sangat! ahaha! so, aku tak perlukan lagi insan yang menyayangi diriku ni selain aku sendiri and my family also yang sayang diriku ni. ehe! no need!! thank to god! so aku nak "fresh2" kan life ku ni. try to be "matang" walaupun tak matang sangat. aha! cz tak lama lagi aku dah nak mencecah umur 18!!! yahooo~ because I JUST WANT TO BE MYSELF AND TRY TO BE MYSELF ONLY!!!! tak nak dah ikut cara orang yang siot2 tu . uwerrrkk:P
love my family!!! and ALLAH S.W.T !!!!

17 February 2011

I LOVE YOUR WORDS!

hey your boy! thank you for what you're talking to me. I really like the accusations that you throw to me even though the statement is not trueI do not think that these attitudes are you apparently . seyez aku cakap . tak sangka kau ni jenis orang cmni ekh! padahal setahu aku thats problem have been done right?? so why u  still mahu bg besar2 lagi tu hal. act what your problem with me ar??. sampai kau cakap aku yang jadi dalang dalam hal ni?? hey! come on lah! kalau aku fikir2 balik. lucu juga ayat mu ni. "menjadi dalang" , "muka dua talam" and "musuh dalam selimut". kalau mahu minta perhatian sekali pun. buatlah statement yang hot sikit. ni tak. benda yang sudah selesai pun mahu di bagi besar2 lagi. hey! plizz lah. then, apa kau cakap sama aku tyme on call hari tu at uma bestie ku?? "kita tidak rapat" hey you! siapa juga cakap sama kau ni yang kita rapat. setahu aku memang pun kita tidak rapat. dari awal lagi aku kenal sama kau. tapi ada orang bagi tau aku. yang kau cakap betul2 rapat dah sama aku and bestie2 ku selain your gf. lepastu orang tu bgitau aku yang kau cakap kau betul2 kamcing dah sama kitorang and kau ajak lagi orang yang bagitau aku ni supaya rapat dengan kitorang. supaya apa lah kau cakap begitu tu?? supaya famous lah. supaya supaya lah! ala, banyak sudah orang cakap bha tntang kau ni. memang hobi mu suka bagi besar2 cerita kah?? hal kecil and yg dah di solve kn pun kau mahu heboh2! huh! so strange. mungkin betullah kau ni kurang dapat perhatian kan? ala,kesiannya anak orang ni. hmm. opps! before i forget. kau ada cakap kan sama aku hari tu time kita on call yang aku ada tambah tokok story ni. kau cakap "memang lah hal ni sudah selesai. tapi kenapa kau cakap sama gf ku a.k.a bestie ku juga yang aku bergaduh sama c ****N sekarang ni. padahal story tu sudah selesai". huh! excuse me. correction! aku tanya gf mu sahaja yah tuan. itu pun salah kah? aku JUST nak TAHU!! kau faham kah juga apa maksud aku cakap tu sampaikan hal tu kau bagi heboh. and lagi satu. tentang sama siapa aku lbih rapat. auu?? itu pun mahu di bagi heboh. salah kah aku jawab tu. mentang2 lah c ****i gf mu. tak kan juga aku mahu cakap dia yang aku lbih rapat. and itu pun kau mahu bagi tahu sama c ****i. and sekarang hal kecil tu pun dah jadi issue. omg omg. oh yah! baru aku ingat ada lagi satu. yang tntang aku ma c ***x cakap2 belakang tntang c ****i and c **e.    kalau dorang tak hadir time still sch hari tu. auu? hey boy! over sudah kau ni. kau dapat cerita dari mana lagi ni? kau satu sch kah ma kitorang? hve you installed CCTV in our clus? or mayb you have a spy?? so, dari mana kau dapat tahu yang aku cakap macam tu ar?? kalau kau mahu kita face2face 4 orang nanti. aku bawakan kau saksi bh c ***x. semenjak aku kawan sama dorang tu tidak pernah aku cakap2 dorang macam tu yah boy! accept ada satu story tu. tu pun gf mu tahu juga tu cerita. hey! kalau kau mahu destroy our friendship. i thought you dah salah tempat ni. hey! asal kau tahu aku berkawan sama gf mu tu lebih lama berbanding kau couple sama dia. sedarlah diri mu tu siapa k. jangan sampai aku hina kau yah. ini pun dah cukup bagus aku luahkan perasaan tidak puas hati ku ni sama nongku mean blogku. kalau aku tag kan nama mu sekali baru padan muka. tapi nasib aku tahu juga bha perasaan orang cmna. not like you who do not respect people's feelings more and more1oox the feeling of a woman!! huh! shit! . ok! aku tak tahu nak cakap apa lagi. walaupun aku rasa belum puas aku luahkan semuanya ni tapi aku rasa sampai sini sajalah dulu. lagi pun kitorang semua belum face2face lagi. btw,thanks for him cz cakap aku punca problem ni terjadi walaupun this is nonsene! as u know and i want u to know that im very100x love all my friend. MOST LURVE MY FRIEND..!! aku nak mnta maaf kalau aku buat suma2 ni kau sakit hati k. kalau kau dapat baca apa yang aku luahkan ni i think its more better! and for the last,aku bukan orang yang kau fikir tu!! plizzz tarik balik kata2 mu tu! im vry100x hopely.


p/s :: So please do not excite people like other people such as the nature spirits!!!

15 February 2011

ME , BIEBIE and MYUMIE

4-5 FEBRUARY

BIEBIEQ AND MYUMIE(red circle) sorry guys y d cetam tu

ak,biebieq and myumie. kitorang pegi qiam at kuhara high sch haha. story dia cmni :::
first tuu,kat rumah myumie adalah knduri ne,then kitorang pun pegi,ak ma biebieq and my family,ala sebelah rumah jak lah,tak jauh pun,ahahha. then time aku tolong2 masak ayam goreng tu,datanglah pulak sis aku ni,huh! dia bagitau sma myumie mom yg ada QIAM at kuhara high sch,aiya!! celupar betullah mulutnya ne,mntang2 lah alim sana,alim kah???? . muahahahh ! then,story punya story,last2 kitorang disuruh join itu program,huh ! sabar je lah. so,demi menjaga nama baik family tercinta,kitorang pun agree dengan keputusan yang telah dibuat,kitorang terpaksa akur sama keputusan itu,uisehh !! ahaha. finally 3 budak nakal pegi qiam??? thats so unbelievable. ahahahah !!

blablablablabla...(keesokan harinya-seminggu selepas kenduri at rumah myumir)


time kitorang sampai at kuhara high sch :::

depan kuhara high sch


ok! sampai jak kitorang dkt sch tu dekat pukul5 lah gitu,dkt pagar sch tu adalah pulak jantan2 duduk dkt pagar tuu,aiaa punyalah kitorang malu,dengan dressing2 baju kurung lagi tu,aioo!! then kitorang bantai jelah masok,kitorang lalu dkat clus "down syndrom" tu,cz malu ah nak lalu dkat bilik guru tu,ahahhaha!! then,semakin jauh kitorang bjalan,mkin dektlah pula surau sch tuu,punyalah kitorang berdebar-debar bgai nak rak dah,ahahah!! cz ramai dah orang duduk kat surau tuu,then dekat jak pagar surau tu,kitorang malu nak masuk,cz ramai yang lihat2 kitorang,so kitorang tidak jadilah nak masuk kat surau tu,kitorang duduk jak dekat dewan tu,then kuarlah pulak student kuhara ni,then dy datang dekat kitorang and ask kitorang masuk then daftar nama,so kitorang ikut jelah,time kitorang dah masuk surau tu,haha!! seram gile,semua lihat2 kitorang,aiaa! cam jak kitorang ne cantik sangat! ahahah(pasan).

blablablablablabla.. (after kitorang register)

after that,kitorang dihntar g hostel kuhara,simpan segala harta benda yang kitorang bawa tu,haha! yang sangat melucukan when kitorang disuruh ambil air wudhuk then suruh sembayang asar,ahahah! sudahlah kitorang tak smbayang subuh,hahaha! mattay! pnyalah lama kitorang berfikir sampai dah nak mgrib dah,ahahahah. ala,kitorang ambil air wudhuk jelah,then ambil telekung yang kitorang bawa tu, belah ! g surau lebih kurang pukul6 lbih lah kot.

blablablabla..(time dalam surau smbil tunggu azan maghrib)

aku,biebieq and myumie. sampai jak kitorang dalam surau tu kitorang pun ambil tempat,dah lah tak pndai sembayang, ada hati jga nak ambil tempat bahagian depn,ahahahah!

blablablablabla.. (after solat mgrib)

pas kitorang solat mgrib,adalah sedikit ceramah kitorang dengar,sambil tunggu azan isyak berkumandang,uiseh!! ahahah . SIR BURHAN yg bagi ceramah tu,then kitorang dengar jelah,tak tahulah pla klau msuk tlinga knan then kuar tlinga kiri,ahaahahah!!! tak lah,msuk n tak boleh kluar dah ne. after that,kitorang dimaklumkan lpas solat isyak kitorang dah boleh makan,hurmmm.. laparnya !! hehe. tp HIGHLIGHT yah, SELEPAS SOLAT ISYAK!! ngee, lama lagi, sabar jelah.

blablablablabla.. (after solat isyak)

then,finally!!! the best part i most100x lurve!! eating time,ahaahah time tu lebih kurang dah dekat pukul9 kot. part ne pun sangat2 lah sangat lucu,kitorang makan kat talam beb,haha. ak,biebieq and myumie tak prnah rasa makan kat talam then akhirnya kitorang rsa gak camna nikmat makan kat talam,huhu! bez gile sampai nak gile beb, fun sangat100x!!. malam tu kitorang makan nasi+acar+ayam masak merah,sedapp!! knyang sangat100x!!

blablablabla..(after eating)

ak,biebiq and myumie with dorang2 friend yang laen balik ke hostel,time tuk buat bebeng! ahaha. lbih kurang dekat pukul11 lh kot. then,kitorang dapat tempat kat bilik melur tak silap,pastu kitorang ambil katil hujung dekat tingkap yang mengahadap kantin,also the best part yang lucu sangat100x kat sini,when kitorang ambil 2 katil tuk 3 orang,ahaahha! padahal orang laen 1 katil dah 2 orang,kitorang jew ne macam "princess" ahahah! princess lah sangat. dah dekat pukul12 dah mata kitorang ne tak boleh lelap,aiyaa! then,kitorang borak2 jelah,ketawa-ketawa,sampailah mata ne akhirnya nak tutup,ehe. tapi,sebelum nak tidur tu,kitorang dah set alarm dah pun,kononnya nak bangun awal2 cuz nanti berebut nak masuk bilik air,so kitorang pun set lah lbih kurang pukul3.15am. ~tidoooo~

(keesokan harinya-5 february 2011)

tetap late bangun walaupun kitorang dah set alarm,huahuahua! ak,biebieq and myumie,kitorang fikir dah set alarm,nanti kitorang yang paling awal bangun,tup! tup! late juga,aiaa! diaorang lagi awal bangun dari kitorang,myb tak tido kot,ahahha! then,kitorang bangun jelah pastu pegi bilik air,perggghh! pumyalah banyak orang dalam tu,tapi apa boleh buat, dah nasib,ahahah! kat bilik air tu kitorang buatlah apa yang patut => bberus gigi,cuci muka and ambil air wudhuk,tak payah mandilah,ahhaah! ak ngan biebieq terrlupa nak bawa berus gigi,ahahah! trlupalah sangat!! so myumie yang paling baik hati sudi juga nak pinjamkan kitorang berus giginya!! ahaahaah! skema!

blablablablabla..(time kat surau)

hurm,dah habis kitorang "upgrade" body kitorang ne,ak biebiq and myumie berjalan ke surau,then masuk ambil tempat kitorang yang macam semalam,pakai telekung,and suma2 tu,then borak2 sambil tunggu azan subuh berkumandang,uisehh! ahaha!

blablablabla..(after solat subuh)

dipendekkan cerita,habis jak solat subuh tu,ada lagi sedikit ceramah yang kitorang dengar,tak ingat dah namanya,ehe! then lepas tu lebih kurang pukul7,kitorang fikir dah nak breakfast,rupanya belum lagilah,perut ne dah berbunyi-bunyi dah cam kat jamming,aha! pukul7 lebih tak silap,kitorang ang dorang2 suma tu wat aktiviti riadah,hummmmm game nya punyalah tak sesuai ngan jiwa kitorang,damn! fuck! suma2 tulah, ngan baju kurung segala nak main game camtu,aiyaa! aha.

blablablabla..(after kitorang main gme)


cam biasalah perut ne dah meragam nak di isi,ahaha! fimally kitorang breakfast juga,macam biasalah makan kat dalam talam,kitorang makan jela,bez sangat100x!! after tht,lebih kurang 15 mnit kmudian,kitorang dah siap2 "upgrade" body kitorang,cuz nak salam2,cium2,ahahah!! nnt bau,tak da yang nak salam,ahahha!
story pnya story,finally tamat juga program ni,huhu~

kenangan terindah at kuhara high sch (qiamullai)
P/s :: selepas kitorang ikut progrm ni,kitorang rasa bes sangat2 terrsangatlah sangat! ahahh! . so korang janganlah nak malu2 ikut program camni ekh, ermm, nakmnta maaf kat korang yang terbaca mki hamun kat dalam ni k.
ISLAMIC SARANGHAE~YO ..!  


the end~
    
                                                  

07 February 2011

03 February 2011

muse-starlight (make me feel quiet and comfortable)

my 2nd lurve yg d dpn(LOL-AHAHAHHAH)


Far away
This ship is taking me far away
Far away from the memories
Of the people who care if I live or die
Starlight
I will be chasing the starlight
Until the end of my life
I don’t know if it’s worth it anymore
Hold you in my arms
I just wanted to hold
You in my arms
My life
You electrify my life
Let’s conspire to re-ignite
All the souls that would die just to feel alive
But I’ll never let you go
If you promised not to fade away
Never fade away
Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Hold you in my arms
I just wanted to hold
You in my arms
Far away
This ship is taking me far away
Far away from the memories
Of the people who care if I live or die
And I’ll never let you go
If you promise not to fade away
Never fade away
Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Hold you in my arms
I just wanted to hold
You in my arms
I just wanted to hold

26 February 2011

waiting for SPM results out!

bahan uji kaji. muahahahahah! :p


ngeee ~ nervous nya
today was 26 februarY . i heard my pwen  talk SPM results out on 28 February. wah! can't believe it! time passed so quickly. right??? hmmm.
padahal macam baharu sahaja aku jawab soalan spm tu. tup2, dah nak ambil result dah. aiooo!
make me scared lo. bayangkan if im failed??? oh nooooo!! my parents will kill me!! help me!! no one can help me!! right?? ngee~


but..
if i pass?? wow!! tanx to god! my parents must be proud with me!! yahooo!!. :P love my parents soo much! no one can replace them!!!!


back to the topic. 
hmmm, apa2 pun. aku harap sangat2 terrrsangat lah sangat. dapat result yang baik punya. and dapat merealisasikan cita2 ku to be a successful nurse. muahahaha!:P . i know. ramai orang cakap jadi nurse tu tak bagus lah. apa lah. blablablablabla! whatever lah!! i really don't care. huh!! 


wish aku dapat straight As !!!!! yawww~

25 February 2011

friday night which was very moving for me!

muka2 ustaz di masjid taman ria9
btw tak da mka ustaz ku sini.


  




overnight , aku sangat terkilan when aku tahu ustaz yang ajar aku mengaji selama sebulan and tak lama nak masuk dua bulan telah kembali ke rahmahtullah pada petang semalam yakni khamis pada tarikh 24/02/2011 .


  im sooo sad cz blum lagi aku masuk juz 2 . ngeee~ bukan tak pandai mengaji but cara ustaz tu ajar kira ok lah cz dia betul2 nak student yang dia ajar tu baca al-Quran dengan betul. so thats why lah take time sedikit. tapi, yang aku terkilan sangat2 terrrsangatlah sangat when aku tahu ustazku dah meninggal. ngeee~ punyalah aku sebak sangat. sedih sangat2!!!


  patutlah malam sebelum ustazku tu meninggal dia ada cakap yang pelik ngan kitorang when bis dah kitorang ngaji malam tu. walaupun tak pelik sangat. dia cakap ngan kitorang "ehmm,kamu mahu mengaji kah esok??" meant malam jumaat tu lah. so kitorang pun t'agak2 jugalah cz biasanya malam jumaat kitorang tak ngaji. tapi malam tu dia ajak pula ngaji. then maybe dia tengok kitorang t'agak nak jawab so dia cakap "ok lah,tak payah lah ngaji ustaz penat. cz tiap malam jumaat lepas solat isyak ustaz akan baca surah yasin di surau ngan yang lain2. pastu ustaz akan balik. jadi tak payah lah ngaji. ustaz penat!! "


  then malam tu kitorang balik cam biasa jak lah. kitorang tak dah rasa pa2 pun yang pelik time tuu. then keesokan harinya. yakni hari ustaz yang teach aku ngaji tu meninggal. time maghrib tu, adek aku baru pulang dari sekolah. then dia cakap "tya,ada ustaz meninggal kan??" so aku ckaplah ustaz apa. then dia cakap tak da pa2 lah. men2 jak. ok! aku pun tak juga mahu care apa dia cakap tu,so aku sambung baliklah tengok tv.


  time aku nak masuk bilik tu,kawan aku datang,kawan ngaji juga lah. then dia cakap. "tya usataz meninggal kan??" aku pun dah rasa pelik dah time tu. bulu roma aku dah naik dah. so aku cakap usataz mana?? ustaz lain kli tu. then dia cakap "tak lah. ustaz kita lah. c achok bagitau aku tadi." ok time tu, my tears dah nak kuar dah. then aku cakap "tak lah salah orang maybe kau tu pika" dia cakap "tak lah. betullah ustaz kita. yang ajar kita ngaji tu. disuruh kita pegi msjid baca yassin" time tu mata ku dah banjir dah. then cepat2 aku masuk bilik air cz nak cover kan....


  hmmm. maybe Allah lebih menyayangi ustazku. so thats why lah. malam jumaat malam yang begitu indah! sedih nya aku rsa time tu. aku tak sangka boleh masuk dalam situasi camni. maybe allah nak bagi aku cobaan juga kut. tapi aku tak boleh wat apa2 dah. redha jak lah.


  terima kasih ustazku cz mahu juga mengajar aku mengaji walaupun tak sampai khatam. even aku tak lama dapat kenal ustaz saya nak minta maaf kalau saya ada wat salah dengan ustaz!!


   hope sangat2 . ustaz musthapa ditempatkan di tempat orang2 yang beriman. AMIN!! with my friend yang follow aku ni. biz korang read this. hope korang dapat sedekahkan al-fatihah kepada ustaz ku dengan orang2 yang telah kembali ke rahmahtullah . amin !!


::gonna miss eu
:: i will always remember that day!!

24 February 2011

under age don't read this! rubbish !

:: my anger is come again . huh !
:: make me really mad lo !! 


stupid boy! 
smekom.. tia sory law aq ada silap ya... cuma aq maw smpaikn jk... aq dk taw plak yg ko ngan c ***** ada crita psal aq ni... aq btul2 mntk sory.... aq dk taw sepa slah.. antra kta br3... cuma aq tkut kta pnya hbungn kwn trjejas... kta bncang tol2.. mna taw aq slah kn... mna taw dri kmu ka... kta dk taw kn... cuma 2 la.. kta leh bncang bgus2 kn.. kta bukan mc budak2 laek.. kta dwasa... law dulu 2 mang la bha... skunk ni kta da dwasa.... kta leh fkir mna bruk dn tk baek.. trus trang ya. aq cuma maw taw sepa yg apa.. hmmm skali laek... aq mntk sory law aq ada silap ma kaw... tk da niat q maw jejas kn prshbtn kta... 2la aq tk maw knal rpat ngan kmu.. sbb aq taw aq ni bkn budak2 yg bgus ngan kmu... k... sory laek!! bha smekom!!
Yaya Sanra February 23 at 11:58pm
sorry??? ap tu sorry ??? eh sudah lah ! yang aku mahu tahu skarang ni bila mahu f2f ??? jangan buat alasan bz lh . ap lh . cepat kau ctaw bila mahu f2f . aku dak sabar sudah ne . dak sangka aku kamu cakap aku gtu yah . kalau aku sudah mati aku dak ksah kamu cakap aku MUKA DUA TALAM tw MUSUH DALAM SELIMUT or watever lh . tapi aku belum mati !!! jadi tolong jga mlut kmu tu ckit yah !!! jangan bertindak melulu kalau kebenaran tu belum dirungkai !!!!
stupid boy! 
aq cuma dk brfkiran pnjang bha.. ko taw la juak.. aq bkn taw yg kmu crita2 aq kn.. aq just tnya *****.. pas 2... dia kc taw.. tp dk plak aq taw yg c ***** smpaikn ma aq 2 ... dk kena mngena ngan ***** gtaw ko.... 2 la aq bilang.... set siak masa... aq 2 ok siak... sptutnya hal ni kmu 2 jk bha yg brurusn.. aq dk kisa 2 ada owang ckp aq.. besa sua aq... mlut owang susa maw ttup... hmmm... set siak arr.. aq open....
tp tia... matang la bha ko... knpa ko dk leh bncang bgus2 ka?? mcm aq ngan c *****... dewasa bha ni... maki sana, maki sni.. bila abis oo.... kta kwn... bkan lawan.... ko fkir la.....
Yaya Sanra February 24 at 12:19am
bila masa aku jadi kawan mu ?????
oi sorry cikit . kau cakap aku dak matang ???? jadi kamu nie matang lah sudah ??? yah?? wahh !! hebak !! matang kah tuu namanya lau twus tuduh aku yang jadi dalang knon , maka aku dak tau pa2 pun . kalau dak tahu apa tu mksud matang . plizzz lh jan sebut k ! so funny ! kalau kau tidak suka aku bkwan ma c ***** . jez straight lh . jan cakap aku suma2 tu . aku pmpuaan dak sama ngan hati lelaki di dunia ni ! sal kau tahu yah , lepas aku dgr apa yg c ***** ctw aku tu . lau kau ada d ctu sudah aku terajang mka mu yah !!!!!!!!!!! pduli kau sana boypren cpa !!!! suka hati ku lah mahu maki kh dk ! thats me not you !!! hati ku yang sakit . bkn kamu !!! aku tahu jga aku still budak2 yah . dak cam kmu . mtang knon ! dwasa knon ! oh plizzz lh !!! first tym aku d cap gtu yah !!! lucu sungguh !!!!
stupid boy! 
uish!! sdpnya ko maw trajang... naek kpla ko... ber ko prmpuan ka apa.. ko fkir aq kesa.. owang bgus2.. mcm apa siak ko c2... slama ni aq puji2 ko dblkang ngan c *****... last2 gni ko arh.!!1 bgus ko nie.... bgus d bom... napa... mak mu lhir kn ko dmna?? d ekzoz ka iya.. smpai ko maki2.?? iya.. god!!! sejuk prut mamak lhir kn ko... besar2 jd bengap... dk taw erti slah taw tidk... ko maw btul kn... mkn mu la btul mu 2... btul la kaw 2.... soma ko btul!!! aq dk taw apa2.. kmu ckp2 aq... bgus la 2... jn siak kering... antra kmu 2.... kta tngok.... aq dk taw apa2... kta bongkr soma... apa yg aq taw i2 yg q ckp... kta tngok... sepa slah,... aq maki depan2nya... dk kira sapa... kta tnggu..
Yaya Sanra February 24 at 1:01am
ok bhu ! kau ingat aku takut kah !!!! go hell lah with da fucker !!! damn !!!!! stupid !!!!


stupid boy! 
adui na... kuat ka ko law ko ckp g2.... bdosa memang ko ckp g2.... sejuk perut mamak.... d ajak bbncang.. mcm ketam juak q tngok ko owh!!
Yaya Sanra February 24 at 1:09am
capa juga cakap ???? andui !!!!!!!!!!!
tau jga dosa upa nya ! pkir tda tahu !!! cean nie ank ! mmak2 jan men yh ! t lain lg jdi nya ! mklumlh ad owg tu kn !!!!!!! mtang sda ! t dptar belit ne ceta !! dk tw bla mw f2f !!! borrow sja !!! suma cakap mau set masa ! maka , tda mngatur ! andui !!! takut pcah tembelang nya !!! ok yg nie kw rport ma c ***** k !!!! jan plak kw lpa !!! yahooo ~ LOL
stupid boy! 
ngam la bha... mamak ajar memaki ka?? iya??? . ai aq 2 ok siak.... ko 2 yg mnghilang... entah mcm mna maw kc taw... d friend list pn d reomove... d fb c *****.. d block... mcm mnghindar sai ko ni... knpa trash sua ko slah ka iya???
Yaya Sanra February 24 at 1:22am
fb c ***** aku block ??? cmna kw thu ak block ??? btul kh jga tu ceta ?? kh kau wat2 gek ?? aiaaa !
ntaw lh ne org waaa . ska nonsene sndri !!! law rmove pcya lh juga aku !! aku block c ***** ??? too much nonsene !!!! jadi napa aku add dy d fb qu yg stu lw aku rmove dy ??? aiaaa . lau tda tau wat tda tau lh . jan men tduh2 !!! law aku tkot ?? napa pla maw tkot ??? pelik ??? poh eu infrmation aku rmove kau cz aku tidak kawan kau !! kn lau kta add orang tuu kta mau kwn ma dy . kta mau tmbah dalam friend list . so wat ap aku mau tambah kau dalam FL quu . aiaaa !! jan perasan dlu bhaaa orang !!! mnuduh yg bukan2 stu dosa jga kn !!! well , kau kn tau ap tuu dosa , so phm2 lh ! jan pla jadi badigull cna !! anduii ! mattay lh jga !!! hkhk
stupid boy! 
dui c ***** yg kc taw aq ya.... spya apa la ko ckp g2.... ko ingt ingin ka juak aq kwn sma ko.... esh!!! dk la kali... tgur pn tidk.... apa laek maw rapt,.... tidk la kali....
Yaya Sanra February 24 at 1:35am
ouh lpa aku . kmu kn bstie . trrrrrsangatlh bestie ! yaaaii !!!
anduk waa !! so ap lh tu yah . yang c ***** cap ma aku . yg kw ctw dy . then c ***** ctaw aku blek . yg kau cap ma dy . kau ngaku yg kau rpat sda sma kitorang then kmcing btol sda . pastu kaw ajak lagi c ***** spya rpat ma kitorang . hey ! come on lh . ap kw mrepek tuu ???? rapat ??? then kmcing ??? euuuww . rubbish !!! mlunya aku eh . blum pna laek aku cap ma pblic yg kita kmcing ! mttay lh payau !!! tadi kau sruh ak pkir2 kn ap yg aku cap kn ??? now its your turn . kau pkirlah apa kau cap tuu . kau tda mlu kah boy ???!!!


stupid boy! 
aii?? apa yg ko cap ni??? aq rapat sma kmu??? no hp pn dk taw... chat siak pn indak.. aq dk da kc taw c ***** yg aq rapat sma kmu.../ bila masa ni!!! aduina!!! kmcing sma kmu??? dui teda2 la 2 ya./.... fitnah ka ko ni apa??? dk pernanya ya aq ckp sma c *****.. yg aq kmcing sma kmu.. adui na... tblik kiblat q ya law maw kmcing sma kmu.... buang parit la..... dk pernya ya... sumpah demi allah ... mti kafir aq.. teda q cap g2 ma c *****..... pkoknya... aq maw taw kbnran siak.!!!
Yaya Sanra February 24 at 1:49am
yahh ! aku pun tak care lngsung sal nie . really didn't mind !!! mlu jg ak wah ! ad orang ngaku gtu !! ish3 !! bkn fitnah but this is real ! tak pcya ?? ok fine !! pannat sda aku mahu bsumpah !!! tattap jga tda d pcya !! buang karan !!! bhaa . jez wait jak lh when the truth is come . !! kiamat kley sda !! huhu~ set msa lh . ok jak lh . watever lh !!! blablablablablablablabla !!! maka tda mau gerak !! jez waste my tym to rmember all da stupid things nie ! huh !



p/s :: don't imitate action crazyboy ne ! wif my words a bit gross tuu ! huh !! i was so angry thats night . thats y i was say so . im sorry !! =)

23 February 2011

awesome! love indie band!



hye guys! tak tahu nak wat entry apa . so just nak share music that im fall in love . malaysian and korean indie band !! yawww~ so sweet ! ehe . ok! for today akku nak share about c.n blue dulu k . next time yang lain2 lagi . yaww~









CN Blue (씨엔블루) or Code Name Blue is Korean Indie Boy Band debuted on August 19 2009 in Japan with their first mini album Voice.
The members are consisted of Jung Yong Hwa (vocal and guitar), Lee Jong Hyun (Vocal, guitar), Lee Jung Shin (basist), Kang Min Hyuk (drums).
CN Blue always refered as 2nd F.T. Island because CN Blue are under the same management with F.T.Island. Likes another Korean Boyband members who also starring in Korean Drama, CN Blue members are also appearing in several Korean drama.
CN Blue
CN Blue oldest member Jung Yonghwa plays Kang Shinwoo in the boy-band idol drama,” You’re Beautiful” . starring Park Shinhye, Jang Geunseok, and F.T Island’s Lee Hongki.
Being an indie band that debuted in Japan, they started with many rumors and accusations ahead of them. One of that was they were accused of plagiarism in their single ‘Loner’ as it sounds alike with the indie band Ynot’s song ‘BlueBird’. But the songwriter said that it wasn’t. Unfortunately, Ynot is planning to file a lawsuit against the songwriter of ‘Loner’, saving the band from such disgrace. Although it’s ok now for the side of the band but the songwriter is facing the dilemma now. Netizens are thinking that maybe Ynot is riding the fame of C.N.Blue so they will be known too.
CN Blue
CN Blue in Japan Career
Around June 2009, CN Blue began making street performances and performing gigs in live clubs in Japan. They made their formal debut as an indie band in Japan with their all-English tracks first mini-album, Now or Never on August 19, 2009. On November 25, 2009, the band released their second mini-album, called
Voice, in Japan. The title track was recorded in Japanese while the rest are entirely in English.

It was announced on the band’s official blog site on February 1, that they are going to be holding a one-man live show on March 20 in celebration of the release of their first album, titled, Thank U. A preview of their title track “a.ri.ga.tou” was posted on their official MySpace in late February.
CN Blue
They are set to release their first Japanese single, titled, “The Way” on June 23, 2010 in Japan. The single will contain three tracks.
CN Blue
CN Blue in South Korea Career
It was revealed in January 2010 that CN Blue will make their official debut in South Korea with a debut mini-album, Bluetory, on January 14, 2010. It was also announced that teasers featuring each of the four members will be released on different dates. On January 7 (Korean time), a MV teaser was released on
their official site, featuring the band’s formerly stated Lee Jong Hyun with the band’s new song, “I’m a Loner” . Drummer Kang Minhyuk’s teaser was released on January 8. On January 11 and January 13 MV teasers for Jungshin and Yonghwa was released respectively.
The day before their official debut, they held their first fan showcase to a large group of fans. On January 14, the band released their debut mini-album and took the number one spot on the Mnet real time charts, along with the second spot on the Hanteo charts. They are the only rookie group to do so in 2010,
beating out fellow rookies, ZE:A and F.Cuz. The group made their live debut stage at KBS Music Bank on January 15. They took the #1 spot on album sales charts and all music charts five days into their debut.
CN Blue
On January 29′s episode of Music Bank, the group won their first K-Chart with their hit song, “I’m a Loner.” They then won their first Mutizen award on SBS Inkigayo on the 31st.
In April, the band’s official fanclub was named BOICE, which is a combination of Blue and Voice. In early May, FNC Music announced that the band will be coming back with their second mini-album on May 19, 2010. The title of the album was titled Bluelove and a track composed by Yonghwa, “Love Light”  was unveiled on May 10th and then the MV teaser of his official single called “Love” was released on their official site on May 12th. They made their comeback stage on M! Countdown on the 20th.
CNBLUE 1st Mini Album – Bluetory
CN Blue
Dubbed the next FTIsland, Korean band CNBLUE debuted first in Japan last year, and now they’re finally releasing their Korean debut mini-album. The rock band is already well known in Korea due to the popularity of guitarist and vocalist Jung Yong Hwa, who shot to fame playing Kang Shin Woo in the Korean drama
You’re Beautiful. With an already famous frontman and three other members who are equally young, handsome, and talented, it’s no wonder that CNBLUE is expected to be the next big thing in Korea. Their first Korean mini-album Bluetory comes with five mellow rock ballads and alternative rock numbers including

the first plug “I’m a Loner” by hitmakers Kim Do Hoon and Lee Sang Ho, and the Korean versions of songs like Now or Never and Love Revolution from their Japan mini-albums.
CNBLUE 2nd Mini Album – Bluelove
CN Blue BlueLove
After storming to the top of the charts earlier in the year with their hit “I’m a Loner”, CNBLUE spreads the love with their highly anticipated second mini-album Bluelove. The six-track album continues the band’s alternative rock sound while also incorporating different styles like hip-hop. The title song LOVE is a cool modern rock number featuring a combination of acoustic and electric guitar sound, and a powerful rap section in the second half. Leader Yong Hwa wrote and composed two songs for the album, the laidback love song “Love Light” and funky rock number Tattoo. Drummer Min Hyuk shows his songwriting skills as well, penning the youthful rock tune Sweet Holiday. Bluelove also includes Let’s Go Crazy, whose original version was featured in their Japan Now or Never mini-album.
CN Blue
CN Blue Members Profile and Photos :
CN Blue Jung Yong Hwa
Jung Yong Hwa
Japanese Name: ヨンファ
Position: Lead Vocal and Guitar
Date of Birth: June 22, 1989 (1989-06-22) (age 20)
Height: 180 cm
Weight: 63kg
Blood Type: A
Hobby: Appreciating music
Specialty: Clarinet, Beatbox
Attraction: Side teeth
On October 2009, Yong Hwa made his acting debut as Kang Shin Woo in the successful Korean idol-drama, You’re Beautiful.

CN Blue Lee Jong Hyun
Lee Jong Hyun
Japanese Name: ジョンヒョン
Position: Guitarist, Vocalist
Date of Birth: May 15, 1990 (1990-05-15) (age 19)
Height: 182 cm
Weight: 64kg
Blood Type: O
Hobby: Appreciating music, exercising
Specialty: Judo
Attraction: Chic smile
Jonghyun was the former leader of the group. However, the title was switched to Yonghwa around the same time they debuted in Korea. When he was four years old, he moved to Japan with his parents and stayed for four years. He graduated from high school on February 2010.

CN Blue Kang Min Hyuk
ok! yang ne aku punya ! its mine k ! LOL:P

Kang Min Hyuk (강민혁)
Japanese Name: ミンヒョク
Position: Drummer
Date of Birth: June 28, 1991 (1991-06-28) (age 18)
Height: 184 cm
Weight: 60kg
Blood Type: A
Hobby: Soccer, basketball
Specialty: Flute
Attraction: Smiling eyes

CN Blue Lee Jung Shin
Lee Jung Shin
Japanese Name:
Position: Bassist, Rapper
Date of Birth: September 15, 1991 (1991-09-15) (age 18)
Height: 186 cm
Weight: 66kg
Blood Type: A
Hobby: Appreciating music
Specialty: Rap, Bass
Attraction: Eyes

CN Blue
ahahaha . thats all for today . sapa2 yang perasan nie copy paste . sabar lah . ahahah . hope you guys also love indie band ! yawww~

20 February 2011

I just want to be myself and try to be myself only!

now I'm 17 years old and 3 months. sungguh banyak experience yang telah aku lalui until I reached this age. hmmmmm! tapi yang sangat2 tersangat menyedihkan when aku still tidak pandai jadi diri sendiri. always ikut cara orang. always ikut style orang. always! always! and always! tersangat banyaklah alwaysnya! hehe. kalau ada jak orang tu wat something like that,than aku pun try juga wat camtu. tak dah "variasi" langsung!! maybe,dengan umurku sweet17 ne,patutnya tak payahlah nak ber'faceboking2. nak tweet2. nak wat blog2 suma ne. i think im not old enough yet! tapi, faham2 lah kan. tak kan aku nak ketinggalan zaman "IT" ne. ehe! disitulah aku lemah sangat2 tersangat lah sangat! hmmm, kalau aku fikir2 kan, kenapa yah ramai "teenager" zaman sekarang ni yang suka ber"couple"???? ngee~ tak abis fikir juga aku sebenarnya. kalau yang dak masuk u tu , aku tak care langsung pun, tapi yang masih "hingusan2" ni. alalala cutenya, dah lah still sch,duit pun parents yang still kasih, tapi tup2 dah ad boypie??? aha. lucu! parents dorang ni tak care kah?? aiaa. pastu balek2 gak sent text ngan couple masing2. study pulak terabai. pastu, bagus juga kalau text yg d sent tu yang masuk akal. ni tak . exm: "dah makan??" "nga wat apa??" blablablabla. so boring!! aku cakap camni. bknnya apa. just nak share wat i have learned yang dulu2 tu. aha! seyez aku cakap. act aku pun pna gak "couple". aha! ada lah ngan mamat sorang ni. harap2 dia tak pasan aku cakap sal dia. huhu~ apa yang kitorang message tulah pertanyaan stupid tu. dah makan? dah minum? ngah wat ap? aiaaa. bosannyaa!!! tak matang langsung. so thats why lah aku tak habis fikir. kenapa zaman sekarang ramai yang suka ber"couple"??? with my honesty ni. aku dah serik and tak mahu dah ber"couple2" ni. cian ngan parents aku. dah lah aku study tak berapa elok sangat. then nak couple2 lagi. plizzzz lah!! come on lah yaya! lagi pun aku dah cukup bahagia dah ngan family2 ku ni. semuanya penyayang. walaupun tak penyayang sangat! ahaha! so, aku tak perlukan lagi insan yang menyayangi diriku ni selain aku sendiri and my family also yang sayang diriku ni. ehe! no need!! thank to god! so aku nak "fresh2" kan life ku ni. try to be "matang" walaupun tak matang sangat. aha! cz tak lama lagi aku dah nak mencecah umur 18!!! yahooo~ because I JUST WANT TO BE MYSELF AND TRY TO BE MYSELF ONLY!!!! tak nak dah ikut cara orang yang siot2 tu . uwerrrkk:P
love my family!!! and ALLAH S.W.T !!!!

17 February 2011

I LOVE YOUR WORDS!

hey your boy! thank you for what you're talking to me. I really like the accusations that you throw to me even though the statement is not trueI do not think that these attitudes are you apparently . seyez aku cakap . tak sangka kau ni jenis orang cmni ekh! padahal setahu aku thats problem have been done right?? so why u  still mahu bg besar2 lagi tu hal. act what your problem with me ar??. sampai kau cakap aku yang jadi dalang dalam hal ni?? hey! come on lah! kalau aku fikir2 balik. lucu juga ayat mu ni. "menjadi dalang" , "muka dua talam" and "musuh dalam selimut". kalau mahu minta perhatian sekali pun. buatlah statement yang hot sikit. ni tak. benda yang sudah selesai pun mahu di bagi besar2 lagi. hey! plizz lah. then, apa kau cakap sama aku tyme on call hari tu at uma bestie ku?? "kita tidak rapat" hey you! siapa juga cakap sama kau ni yang kita rapat. setahu aku memang pun kita tidak rapat. dari awal lagi aku kenal sama kau. tapi ada orang bagi tau aku. yang kau cakap betul2 rapat dah sama aku and bestie2 ku selain your gf. lepastu orang tu bgitau aku yang kau cakap kau betul2 kamcing dah sama kitorang and kau ajak lagi orang yang bagitau aku ni supaya rapat dengan kitorang. supaya apa lah kau cakap begitu tu?? supaya famous lah. supaya supaya lah! ala, banyak sudah orang cakap bha tntang kau ni. memang hobi mu suka bagi besar2 cerita kah?? hal kecil and yg dah di solve kn pun kau mahu heboh2! huh! so strange. mungkin betullah kau ni kurang dapat perhatian kan? ala,kesiannya anak orang ni. hmm. opps! before i forget. kau ada cakap kan sama aku hari tu time kita on call yang aku ada tambah tokok story ni. kau cakap "memang lah hal ni sudah selesai. tapi kenapa kau cakap sama gf ku a.k.a bestie ku juga yang aku bergaduh sama c ****N sekarang ni. padahal story tu sudah selesai". huh! excuse me. correction! aku tanya gf mu sahaja yah tuan. itu pun salah kah? aku JUST nak TAHU!! kau faham kah juga apa maksud aku cakap tu sampaikan hal tu kau bagi heboh. and lagi satu. tentang sama siapa aku lbih rapat. auu?? itu pun mahu di bagi heboh. salah kah aku jawab tu. mentang2 lah c ****i gf mu. tak kan juga aku mahu cakap dia yang aku lbih rapat. and itu pun kau mahu bagi tahu sama c ****i. and sekarang hal kecil tu pun dah jadi issue. omg omg. oh yah! baru aku ingat ada lagi satu. yang tntang aku ma c ***x cakap2 belakang tntang c ****i and c **e.    kalau dorang tak hadir time still sch hari tu. auu? hey boy! over sudah kau ni. kau dapat cerita dari mana lagi ni? kau satu sch kah ma kitorang? hve you installed CCTV in our clus? or mayb you have a spy?? so, dari mana kau dapat tahu yang aku cakap macam tu ar?? kalau kau mahu kita face2face 4 orang nanti. aku bawakan kau saksi bh c ***x. semenjak aku kawan sama dorang tu tidak pernah aku cakap2 dorang macam tu yah boy! accept ada satu story tu. tu pun gf mu tahu juga tu cerita. hey! kalau kau mahu destroy our friendship. i thought you dah salah tempat ni. hey! asal kau tahu aku berkawan sama gf mu tu lebih lama berbanding kau couple sama dia. sedarlah diri mu tu siapa k. jangan sampai aku hina kau yah. ini pun dah cukup bagus aku luahkan perasaan tidak puas hati ku ni sama nongku mean blogku. kalau aku tag kan nama mu sekali baru padan muka. tapi nasib aku tahu juga bha perasaan orang cmna. not like you who do not respect people's feelings more and more1oox the feeling of a woman!! huh! shit! . ok! aku tak tahu nak cakap apa lagi. walaupun aku rasa belum puas aku luahkan semuanya ni tapi aku rasa sampai sini sajalah dulu. lagi pun kitorang semua belum face2face lagi. btw,thanks for him cz cakap aku punca problem ni terjadi walaupun this is nonsene! as u know and i want u to know that im very100x love all my friend. MOST LURVE MY FRIEND..!! aku nak mnta maaf kalau aku buat suma2 ni kau sakit hati k. kalau kau dapat baca apa yang aku luahkan ni i think its more better! and for the last,aku bukan orang yang kau fikir tu!! plizzz tarik balik kata2 mu tu! im vry100x hopely.


p/s :: So please do not excite people like other people such as the nature spirits!!!

15 February 2011

ME , BIEBIE and MYUMIE

4-5 FEBRUARY

BIEBIEQ AND MYUMIE(red circle) sorry guys y d cetam tu

ak,biebieq and myumie. kitorang pegi qiam at kuhara high sch haha. story dia cmni :::
first tuu,kat rumah myumie adalah knduri ne,then kitorang pun pegi,ak ma biebieq and my family,ala sebelah rumah jak lah,tak jauh pun,ahahha. then time aku tolong2 masak ayam goreng tu,datanglah pulak sis aku ni,huh! dia bagitau sma myumie mom yg ada QIAM at kuhara high sch,aiya!! celupar betullah mulutnya ne,mntang2 lah alim sana,alim kah???? . muahahahh ! then,story punya story,last2 kitorang disuruh join itu program,huh ! sabar je lah. so,demi menjaga nama baik family tercinta,kitorang pun agree dengan keputusan yang telah dibuat,kitorang terpaksa akur sama keputusan itu,uisehh !! ahaha. finally 3 budak nakal pegi qiam??? thats so unbelievable. ahahahah !!

blablablablabla...(keesokan harinya-seminggu selepas kenduri at rumah myumir)


time kitorang sampai at kuhara high sch :::

depan kuhara high sch


ok! sampai jak kitorang dkt sch tu dekat pukul5 lah gitu,dkt pagar sch tu adalah pulak jantan2 duduk dkt pagar tuu,aiaa punyalah kitorang malu,dengan dressing2 baju kurung lagi tu,aioo!! then kitorang bantai jelah masok,kitorang lalu dkat clus "down syndrom" tu,cz malu ah nak lalu dkat bilik guru tu,ahahhaha!! then,semakin jauh kitorang bjalan,mkin dektlah pula surau sch tuu,punyalah kitorang berdebar-debar bgai nak rak dah,ahahah!! cz ramai dah orang duduk kat surau tuu,then dekat jak pagar surau tu,kitorang malu nak masuk,cz ramai yang lihat2 kitorang,so kitorang tidak jadilah nak masuk kat surau tu,kitorang duduk jak dekat dewan tu,then kuarlah pulak student kuhara ni,then dy datang dekat kitorang and ask kitorang masuk then daftar nama,so kitorang ikut jelah,time kitorang dah masuk surau tu,haha!! seram gile,semua lihat2 kitorang,aiaa! cam jak kitorang ne cantik sangat! ahahah(pasan).

blablablablablabla.. (after kitorang register)

after that,kitorang dihntar g hostel kuhara,simpan segala harta benda yang kitorang bawa tu,haha! yang sangat melucukan when kitorang disuruh ambil air wudhuk then suruh sembayang asar,ahahah! sudahlah kitorang tak smbayang subuh,hahaha! mattay! pnyalah lama kitorang berfikir sampai dah nak mgrib dah,ahahahah. ala,kitorang ambil air wudhuk jelah,then ambil telekung yang kitorang bawa tu, belah ! g surau lebih kurang pukul6 lbih lah kot.

blablablabla..(time dalam surau smbil tunggu azan maghrib)

aku,biebieq and myumie. sampai jak kitorang dalam surau tu kitorang pun ambil tempat,dah lah tak pndai sembayang, ada hati jga nak ambil tempat bahagian depn,ahahahah!

blablablablabla.. (after solat mgrib)

pas kitorang solat mgrib,adalah sedikit ceramah kitorang dengar,sambil tunggu azan isyak berkumandang,uiseh!! ahahah . SIR BURHAN yg bagi ceramah tu,then kitorang dengar jelah,tak tahulah pla klau msuk tlinga knan then kuar tlinga kiri,ahaahahah!!! tak lah,msuk n tak boleh kluar dah ne. after that,kitorang dimaklumkan lpas solat isyak kitorang dah boleh makan,hurmmm.. laparnya !! hehe. tp HIGHLIGHT yah, SELEPAS SOLAT ISYAK!! ngee, lama lagi, sabar jelah.

blablablablabla.. (after solat isyak)

then,finally!!! the best part i most100x lurve!! eating time,ahaahah time tu lebih kurang dah dekat pukul9 kot. part ne pun sangat2 lah sangat lucu,kitorang makan kat talam beb,haha. ak,biebieq and myumie tak prnah rasa makan kat talam then akhirnya kitorang rsa gak camna nikmat makan kat talam,huhu! bez gile sampai nak gile beb, fun sangat100x!!. malam tu kitorang makan nasi+acar+ayam masak merah,sedapp!! knyang sangat100x!!

blablablabla..(after eating)

ak,biebiq and myumie with dorang2 friend yang laen balik ke hostel,time tuk buat bebeng! ahaha. lbih kurang dekat pukul11 lh kot. then,kitorang dapat tempat kat bilik melur tak silap,pastu kitorang ambil katil hujung dekat tingkap yang mengahadap kantin,also the best part yang lucu sangat100x kat sini,when kitorang ambil 2 katil tuk 3 orang,ahaahha! padahal orang laen 1 katil dah 2 orang,kitorang jew ne macam "princess" ahahah! princess lah sangat. dah dekat pukul12 dah mata kitorang ne tak boleh lelap,aiyaa! then,kitorang borak2 jelah,ketawa-ketawa,sampailah mata ne akhirnya nak tutup,ehe. tapi,sebelum nak tidur tu,kitorang dah set alarm dah pun,kononnya nak bangun awal2 cuz nanti berebut nak masuk bilik air,so kitorang pun set lah lbih kurang pukul3.15am. ~tidoooo~

(keesokan harinya-5 february 2011)

tetap late bangun walaupun kitorang dah set alarm,huahuahua! ak,biebieq and myumie,kitorang fikir dah set alarm,nanti kitorang yang paling awal bangun,tup! tup! late juga,aiaa! diaorang lagi awal bangun dari kitorang,myb tak tido kot,ahahha! then,kitorang bangun jelah pastu pegi bilik air,perggghh! pumyalah banyak orang dalam tu,tapi apa boleh buat, dah nasib,ahahah! kat bilik air tu kitorang buatlah apa yang patut => bberus gigi,cuci muka and ambil air wudhuk,tak payah mandilah,ahhaah! ak ngan biebieq terrlupa nak bawa berus gigi,ahahah! trlupalah sangat!! so myumie yang paling baik hati sudi juga nak pinjamkan kitorang berus giginya!! ahaahaah! skema!

blablablablabla..(time kat surau)

hurm,dah habis kitorang "upgrade" body kitorang ne,ak biebiq and myumie berjalan ke surau,then masuk ambil tempat kitorang yang macam semalam,pakai telekung,and suma2 tu,then borak2 sambil tunggu azan subuh berkumandang,uisehh! ahaha!

blablablabla..(after solat subuh)

dipendekkan cerita,habis jak solat subuh tu,ada lagi sedikit ceramah yang kitorang dengar,tak ingat dah namanya,ehe! then lepas tu lebih kurang pukul7,kitorang fikir dah nak breakfast,rupanya belum lagilah,perut ne dah berbunyi-bunyi dah cam kat jamming,aha! pukul7 lebih tak silap,kitorang ang dorang2 suma tu wat aktiviti riadah,hummmmm game nya punyalah tak sesuai ngan jiwa kitorang,damn! fuck! suma2 tulah, ngan baju kurung segala nak main game camtu,aiyaa! aha.

blablablabla..(after kitorang main gme)


cam biasalah perut ne dah meragam nak di isi,ahaha! fimally kitorang breakfast juga,macam biasalah makan kat dalam talam,kitorang makan jela,bez sangat100x!! after tht,lebih kurang 15 mnit kmudian,kitorang dah siap2 "upgrade" body kitorang,cuz nak salam2,cium2,ahahah!! nnt bau,tak da yang nak salam,ahahha!
story pnya story,finally tamat juga program ni,huhu~

kenangan terindah at kuhara high sch (qiamullai)
P/s :: selepas kitorang ikut progrm ni,kitorang rasa bes sangat2 terrsangatlah sangat! ahahh! . so korang janganlah nak malu2 ikut program camni ekh, ermm, nakmnta maaf kat korang yang terbaca mki hamun kat dalam ni k.
ISLAMIC SARANGHAE~YO ..!  


the end~
    
                                                  

07 February 2011

03 February 2011

muse-starlight (make me feel quiet and comfortable)

my 2nd lurve yg d dpn(LOL-AHAHAHHAH)


Far away
This ship is taking me far away
Far away from the memories
Of the people who care if I live or die
Starlight
I will be chasing the starlight
Until the end of my life
I don’t know if it’s worth it anymore
Hold you in my arms
I just wanted to hold
You in my arms
My life
You electrify my life
Let’s conspire to re-ignite
All the souls that would die just to feel alive
But I’ll never let you go
If you promised not to fade away
Never fade away
Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Hold you in my arms
I just wanted to hold
You in my arms
Far away
This ship is taking me far away
Far away from the memories
Of the people who care if I live or die
And I’ll never let you go
If you promise not to fade away
Never fade away
Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Hold you in my arms
I just wanted to hold
You in my arms
I just wanted to hold

LinkWithin